Mobirise

KAKAV ZRAK ŽELITE UDISATI?

Filter kabine je jedna od komponenti koju vlasnici vozila uveliko zanemaruju, vjerovatno nesvjesni utjecaja koje on ima na zdravlje putnika.

Dok stojite na semaforu Vaše vozilo uvlači u kabinu izduvne gasove vozila ispred. Dolaskom proljeća povećava se broj polena i iritantnih čestica u zraku. Zimski period i količinu nečistoća u našem gradu ne moramo objašnjavati. 

Jedino što stoji na putu između Vaših pluća i ovih štetnih elemenata je filter kabine!  Kako bi doprinjeli zdravlju naših sugrađana, najstariji servis u gradu Vas poziva da dođete na besplatan pregled filtera kabine!

ZAŠTO ZAMIJENITI FILTER KABINE?

ZAGAĐENJA

Najznačaniji razlog za promjenu filtera. Filter kabine skuplja vanjska onečišćenja poput smoga ili izduvnih gasova i jedina je barijera između Vas i vanjskih zagađenja.

PREDMETI

Nije rijetkost da prilikom zamjene filtera nađemo grančice, lišće, kamenčiće i druge vanjske elemente. Oni otežavaju protok zraka i mogu imati velik utjecaj na kvalitet zraka u vozilu.

ALERGENI

Filter kabine je izuzetno efikasan u zadržavanju alergena. Ako redovno ne mijenjate filter dolazi do nakupljanja alergena unutar filtera i znatno veći broj čestica dolazi do putnika.

EFIKASNOST VOZILA

Kada je filter začepljen, klima u vozilu mora jače da radi kako bi postigla isti efekat. Ovo rezultuje bučnim i neefikasnim sistemom klime.

ZAMOR MOTORA

Kako bi nadomjestio dodatnu potrebu za energijom sistema klime, motor mora više i jače da radi, a upravo zbog ovoga povećava se potrošnja goriva.

KROZ ŠTA ŽELITE DISATI?

Rezerviši besplatan pregled
Mislite na svoje i zdravlje putnika u Vašem vozilu!

REZERVIŠI BESPLATAN PREGLED FILTERA 

ADRESA
Kupreška 2, Sarajevo
Bosna i Hercegovina

KONTAKT
Email: sandor@bih.net.ba
Telefon: +387 33 651 883
Facebook: www.facebook.com/Sandordoo

BESPLATAN PREGLED TAKOĐER MOŽETE REZERVISATI PUTEM TELEFONA ILI FACEBOOK STRANICE
AKO NISTE SIGURNI GDJE SE NALAZIMO POTRAŽITE NAS NA MAPI ISPOD

    Hvala na rezervaciji. Javićemo Vam se u što kraćem roku!